"TERVISE KUKKEL"
Retsept 15 tk jaoks:
Taigen:
Nisujahu - 0,270 kg
Presspärm - 0,018 kg
Suhkur - 0,036 kg
Margariin - 0,054 kg
Muna - 0,022 kg
Sool - 0,0054 kg
Kohupiim - 0,09 kg
Vesi - 0,11 l
Vormimine:
Nisujahu - 0,027 kg
Viimistlus:
Juust - 0,015 kg
Muna - 0,0135 kg
Kirjeldus:
kõikidel tuli välja korralikult ja ilusasti. Maitse ja lõhn olid ka suurepärased.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: tegime retsepti ja tehnoloogia järgi, kuklid tulevad välja juba kõikidel korralikud.Määrisime õliga väga õrnalt ja juustuga puistasime ka enam-vähem õrnalt. Väga tähtis on jälgida õiget kukeldamist, käärimist ja kerkimist - see on kõige tähtsam, vaid tähtis on kõik.
KOKKUVÕTE: teha võib ja on vaja retsepti ja tehnoloogia järgi. Õigesti kukeldada ja õrnalt munamäärida ja riivjuustuga peale puistada (õige kogus juustu).
Retsept 15 tk jaoks:
Taigen:
Nisujahu - 0,270 kg
Presspärm - 0,018 kg
Suhkur - 0,036 kg
Margariin - 0,054 kg
Muna - 0,022 kg
Sool - 0,0054 kg
Kohupiim - 0,09 kg
Vesi - 0,11 l
Vormimine:
Nisujahu - 0,027 kg
Viimistlus:
Juust - 0,015 kg
Muna - 0,0135 kg
Kirjeldus:
kõikidel tuli välja korralikult ja ilusasti. Maitse ja lõhn olid ka suurepärased.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: tegime retsepti ja tehnoloogia järgi, kuklid tulevad välja juba kõikidel korralikud.Määrisime õliga väga õrnalt ja juustuga puistasime ka enam-vähem õrnalt. Väga tähtis on jälgida õiget kukeldamist, käärimist ja kerkimist - see on kõige tähtsam, vaid tähtis on kõik.
KOKKUVÕTE: teha võib ja on vaja retsepti ja tehnoloogia järgi. Õigesti kukeldada ja õrnalt munamäärida ja riivjuustuga peale puistada (õige kogus juustu).
Комментариев нет:
Отправить комментарий