04.09.2013
KANEELIRULL
Retsept 20 tükki jaoks:
Taigen: nisujahu 550-0,84 kg presspärm-0,026 kg suhkur-0,096 kg margariin-0,072 kg muna-0,06 kg sool-0,012 kg vesi-0,36 l
Vormimine: margariin-0,072 kg suhkur-0,048 kg kaneel-0,018 kg nisujahu 550-0,072 kg
Viimistlus ja küpsetamine:
muna-0,02 kg tuhksuhkur-0,144 kg vesi-0,06 l
Kirjeldus: Saiad tulid välja erinevad väike osa ilusad ja ülejäänud väga kõverad vaid maitse ja lõhna järgi tulid välja suurepärased.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: Käärimine oli õige, kerkimine oli õige, taigen oli segatud vastavalt retseptile. Ainult kaalutamisel oli raske ja sajad tulid välja mitte terved vaid olid lisatud tükikesed.
Kokkuvõte: Need saijakesi võib teha selle retsepti järgi vaid on vaja püüda neid teha tervena või kokku panna enam hoolikalt.
KANEELIRULL
Retsept 20 tükki jaoks:
Taigen: nisujahu 550-0,84 kg presspärm-0,026 kg suhkur-0,096 kg margariin-0,072 kg muna-0,06 kg sool-0,012 kg vesi-0,36 l
Vormimine: margariin-0,072 kg suhkur-0,048 kg kaneel-0,018 kg nisujahu 550-0,072 kg
Viimistlus ja küpsetamine:
muna-0,02 kg tuhksuhkur-0,144 kg vesi-0,06 l
Kirjeldus: Saiad tulid välja erinevad väike osa ilusad ja ülejäänud väga kõverad vaid maitse ja lõhna järgi tulid välja suurepärased.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: Käärimine oli õige, kerkimine oli õige, taigen oli segatud vastavalt retseptile. Ainult kaalutamisel oli raske ja sajad tulid välja mitte terved vaid olid lisatud tükikesed.
Kokkuvõte: Need saijakesi võib teha selle retsepti järgi vaid on vaja püüda neid teha tervena või kokku panna enam hoolikalt.
Комментариев нет:
Отправить комментарий