11.09.13
SINGIPIRUKAS:
Retsept 20 tükki jäoks:
Taigen:
Nisujahu550- 0, 706 kgPärm- 0, 014 kg
Suhkur- 0, 054 kg
Margariin- 0, 044 kg
Muna- 0, 050 kg / 1 tk
Sool- 0, 0068 kg
Vesi- 0, 360 kg
Täidis:
Sink - 0,26 kg
Sibul -0,16 kg
Juust - 0, 1 kg
Õli - 0, 02 kg
Viimistlus ja küpsetamine:
Muna- 0,o3/ 1 tk
Kirjeldus: Toode tuli välja hästi: Taigen soolakas-magus. Täidist on hästi palju. Hea lõhn, meeldiv. 2 pirukaid läksid katki, vist liiga pingutamid vormimisel.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: Erinev taigen ja sellest erinev käärimine ja kerkimine. Erinev rullimine ja kokkupanemine.
Kkkuvõte: Jäin tehtud toodete tulemusega rahule, muidugi saab oma töö tehnikat veel arendada, kuid kolmanda korra puhul oli toodetel kõige kutsuvam kaubanduslik välimus.
SINGIPIRUKAS:
Retsept 20 tükki jäoks:
Taigen:
Nisujahu550- 0, 706 kgPärm- 0, 014 kg
Suhkur- 0, 054 kg
Margariin- 0, 044 kg
Muna- 0, 050 kg / 1 tk
Sool- 0, 0068 kg
Vesi- 0, 360 kg
Täidis:
Sink - 0,26 kg
Sibul -0,16 kg
Juust - 0, 1 kg
Õli - 0, 02 kg
Viimistlus ja küpsetamine:
Muna- 0,o3/ 1 tk
Kirjeldus: Toode tuli välja hästi: Taigen soolakas-magus. Täidist on hästi palju. Hea lõhn, meeldiv. 2 pirukaid läksid katki, vist liiga pingutamid vormimisel.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: Erinev taigen ja sellest erinev käärimine ja kerkimine. Erinev rullimine ja kokkupanemine.
Kkkuvõte: Jäin tehtud toodete tulemusega rahule, muidugi saab oma töö tehnikat veel arendada, kuid kolmanda korra puhul oli toodetel kõige kutsuvam kaubanduslik välimus.
Комментариев нет:
Отправить комментарий