04.09.13
HAMBURGERI KUKKEL
Retsept 100 tükki jaoks:
Taigen
Nisujahu550- 2,3kg
Presspärm- 0,032kg
Suhkur- 0,16kg
Margariin- 0,16kg
Muna- 1tk
Sool- 0,032kg
Hapukoor- 0,16kg
Balt- Format- 0,023kg
Vesi- 0,9l
Viimistlus ja küpsetamine
Muna 1 tk
HAMBURGERI KUKKEL
Retsept 100 tükki jaoks:
Taigen
Nisujahu550- 2,3kg
Presspärm- 0,032kg
Suhkur- 0,16kg
Margariin- 0,16kg
Muna- 1tk
Sool- 0,032kg
Hapukoor- 0,16kg
Balt- Format- 0,023kg
Vesi- 0,9l
Viimistlus ja küpsetamine
Muna 1 tk
Kirjeldus: tuli välja erinevalt, vaid enamasti lohakalt.Arvatavasti viga oli kuklemisel. Sest oli raske esmalt kukle teha. Lõhn oli hea.
Tehnoloogiline skeem:
Analüüs: Väga halb kukeldamisoskus ka oli põhjuseks miks nad tulid välja erinevad ja enamasti lohakad. Liiga suur soolahulk ühel rühmal ei andnud nendele kuklitele hästi käärida-kerkida, sest sool pärsis pärmide elutegevust/paljunemist.
KOKKUVÕTE:
Toode tuleb välja ilus kui kuklit on osavalt tehtud käega. Ka on tähtis käärimine ja taigna segamine ja kerkimine. Arvan, et kuklitega tuleks veel rohkem vaeva näha ja sain aru ka sellest, et toodete kvaliteet oleneb taignast ja kerkimise ajast.
Комментариев нет:
Отправить комментарий