04.09.13
MOONIRULL EESTI:
Retsept 20 tükki jaoks:
Taigen:
Nisujahu- 0, 8 kg
Pärm- 0, 036 kg
Suhkur- 0, 128 kg
Margariin - 0, 096 kg
Muna - 1 tk
Sool - 0, 01 kg
Vesi - 0, 36 kg
Vormimine:
Margariin- 0, 096 kg
Mooniseemned- 0, 046 kg
Suhkur- 0,o4 kg
Viimistlus ja küpsetamine:
Muna 1 tk
GLASUUR:
Tuhksuhkur- 0,12 kg
Kakao- 0.0048 kg
Vesi- 0.024 kg
Kirjeldus:Tuli välja väga erinev väljanägemine. Lõhn oli suurepärane. Glasuuri oli liiga vähe ja seda ei jätkunud kõikidele saiadele.
Tehnoloogiline skeem:
Analüüs:
Väga erinev väljanägemine - see oli jälle seotud taigna erineva konsistentsiga: käärimisega ja kerkimisega, lõikamisega. Liiga tume glasuur- panime liiga palju kakaopulbrit-mitte retsepti järgi. Glasuuri liiga tihe konsistents segas õigele panemisele saiadele, kuigi oli niikuinii valitud ebaõige glasuuri saiadele panemisviis.
MOONIRULL EESTI:
Retsept 20 tükki jaoks:
Taigen:
Nisujahu- 0, 8 kg
Pärm- 0, 036 kg
Suhkur- 0, 128 kg
Margariin - 0, 096 kg
Muna - 1 tk
Sool - 0, 01 kg
Vesi - 0, 36 kg
Vormimine:
Margariin- 0, 096 kg
Mooniseemned- 0, 046 kg
Suhkur- 0,o4 kg
Viimistlus ja küpsetamine:
Muna 1 tk
GLASUUR:
Tuhksuhkur- 0,12 kg
Kakao- 0.0048 kg
Vesi- 0.024 kg
Kirjeldus:Tuli välja väga erinev väljanägemine. Lõhn oli suurepärane. Glasuuri oli liiga vähe ja seda ei jätkunud kõikidele saiadele.
Tehnoloogiline skeem:
PILDID:
Väga erinev väljanägemine - see oli jälle seotud taigna erineva konsistentsiga: käärimisega ja kerkimisega, lõikamisega. Liiga tume glasuur- panime liiga palju kakaopulbrit-mitte retsepti järgi. Glasuuri liiga tihe konsistents segas õigele panemisele saiadele, kuigi oli niikuinii valitud ebaõige glasuuri saiadele panemisviis.
Kokkuvõte:
Toode tuleb välja ilus kui iga saiakest täpselt kaaluda ja otsa panna allapoole ja kui taigen on hästi käärinud ja toode on hästi kerkinud. Kui sai koosneb taigna tükkkikest siis on raskem teha ilusat toodet. Glasuuri tuleb teha täpselt retsepti järgi ja määrida saia peale pintsliga - mitte lusikaga valada - niimodi glasuuri jätkub kõikidele saiadele.
Комментариев нет:
Отправить комментарий