понедельник, 11 мая 2015 г.

KÜPSIS VÕIT
Kogus 10 kg = 1 kg- le
Retsept:

Või- biskviittaigen:

Nisujahu 6, 15 kg = 0, 62 kg 
Suhkur 2, 42 kg = 0, 24 kg 
Muna 36 tk/ 1, 5 kg = 4 tk
Margariin 3, 63 kg = 0, 36 kg 
Vesi 0, 95 kg = 0, 09 kg

Töö käik:Suhkur ja margariin vahustada, umbes 20 minutit.
 Hakkan järg järgult lisama hulka ka mune ning vahustan edasi umbes 10 minutit. Järgmisena lisan juurde ka vett ning vahustan paar minutit, et vesi ühineks taignaga. Kõige viimasena segan käega taigna hulka sõelutud jahu. Taigen valmis, asetan ma selle sakilise tüllega pritskotti ning asun küpsiseid pritsima (umbes 8 cm pikkused triibud). Seejärel viin pooltooted ahju küpsema temperatuuril 200 kraadi ja 10 minutit.


Picture


Kokkuvõte:
Töö oli lihtne, raskusi ei valmistanud miski kuna retsept oli arusaadav ja üpriski täpne. Taigen oli hea konsistentsiga, mõnus oli pritsida, polnud veniv. Välimusega jäin samuti rahule. Oli olemas omane kuldpruun koorik triipudel kuid samas olid tooted heledad, mis ongi ettenähtud. Kahjuks ei maitsnud toodet, kuna pakendamine käis nii kähku ja teiste inimeste poolt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий