понедельник, 11 мая 2015 г.

MAGUS KORVIKE FRIO JA PUUVILJADEGA


Retsept: 

Kogus 100 tk = 20 tk- le

Liivataigen:
Nisujahu 1, 0 kg = 0, 2 kg
Margariin 0, 7 kg = 0, 14 kg
Muna 2 tk/ 0, 096 kg = 0, 4 tk ehk 0,5 tk
Suhkur 0, 45 kg = 0, 09 kg
Küpsetuspulber 0, 005 kg = 0, 001 kg

Täidis:
Frio 0, 39 kg = 0, 078 kg
Vesi (külm) 0, 975 kg = 0, 195 kg

Kaunistus:
Puuviljad (hakitud) 1, 0 kg = 0, 2 kg

Viimistlus:
Claro 0, 058 kg = 0, 0115 kg
Vesi 0, 812 kg = 0, 165 kg
Suhkur 0, 02 kg = 0, 004 kg

Töö käik:
 Kõigepealt valmistasin liivataigna: kaalusin kõik toorained ühte katlasse ja asetasin masinaga segama. Kui toorained on kenasti omavahel segunenud ühtlaseks massiks, mässisin saadud taigna ilusti kile sisse ja viisin mõneks ajaks külmkappi seisma.Seejärel pesime, puhastasime ning lõikusime ära puuviljad. Võtsime külmikust puhanud taigna ja alustasime korvikeste tegemisega, kattes vormid liivataignaga. Enne ahju panekut tegime põhjadesse kahvliga augud ning seejärel viisime ahju küpsema temperatuuril 200 kraadi, 5- 8 minutit.
Valmistasime claro: segasime vispliga läbi claropulbri, suhkru, vee ja asetasin pliidile kuni segu läheb õrnalt keema (kuni hakkasid tekkima väiksed mullid) ning seejärel eemaldasin segu pliidilt. Ahjust tulnud küpsetusplaadid asetasime lauale jahtuma, ootasime millal korvid on jahtunud ning seejärel võisime hakata neid lauale ümber/välja kopsima.Valmistasime keedukreemi ehk siis segasime vispliga kiiresti läbi külma vee ja friopulbri, mille asetasime sakilise tülleotsikuga pritskotti.Lõpetuseks pritsisime kreemi korvikestesse ja puistasime peale apelsini-viinamarja tükke mille katsime üle claroga või želeega.


Pildid:
Üksuse 20150429_182537.jpg kuvamine


Kokkuvõte:
Toode oli lihtsalt teha ja väljanägemine on imearmas ning hõrgutav

Комментариев нет:

Отправить комментарий