MAGUS KORVIKE FRIO JA PUUVILJADEGA
Retsept:
Kogus 100 tk = 40 tk- le
Liivataigen:
Nisujahu 1, 0 kg = 0, 4 kg
Margariin 0, 7 kg = 0, 28 kg
Muna 2 tk/ 0, 096 kg = 0, 8 tk ehk 1 tk
Suhkur 0, 45 kg = 0, 18 kg
Küpsetuspulber 0, 005 kg = 0, 002 kg
Täidis:
Frio 0, 39 kg = 0, 156 kg
Vesi (külm) 0, 975 kg = 0, 39 kg
Kaunistus:
Puuviljad (hakitud) 1, 0 kg = 0, 4 kg
Viimistlus:
Claro 0, 058 kg = 0, 023 kg
Vesi 0, 812 kg = 0, 33 kg
Suhkur 0, 02 kg = 0, 008 kg
Töö käik:
Kõigepealt valmistasin liivataigna: kaalusin kõik toorained ühte katlasse ja asetasin masinaga segama. Kui toorained on kenasti omavahel segunenud ühtlaseks massiks, mässisin saadud taigna ilusti kile sisse ja viisin mõneks ajaks külmkappi seisma.Seejärel pesime, puhastasime ning lõikusime ära puuviljad. Võtsime külmikust puhanud taigna ja alustasime korvikeste tegemisega, kattes vormid liivataignaga. Enne ahju panekut tegime põhjadesse kahvliga augud ning seejärel viisime ahju küpsema temperatuuril 200 kraadi, 5- 8 minutit.
Valmistasime claro: segasime vispliga läbi claropulbri, suhkru, vee ja asetasin pliidile kuni segu läheb õrnalt keema (kuni hakkasid tekkima väiksed mullid) ning seejärel eemaldasin segu pliidilt. Ahjust tulnud küpsetusplaadid asetasime lauale jahtuma, ootasime millal korvid on jahtunud ning seejärel võisime hakata neid lauale ümber/välja kopsima.Valmistasime keedukreemi ehk siis segasime vispliga kiiresti läbi külma vee ja friopulbri, mille asetasime sakilise tülleotsikuga pritskotti.Lõpetuseks pritsisime kreemi korvikestesse ja puistasime peale apelsini-viinamarja tükke mille katsime üle claroga või želeega.
Pildid:
Kokkuvõte:
Toode oli lihtsalt teha ja väljanägemine on imearmas ning hõrgutav.
Retsept:
Kogus 100 tk = 40 tk- le
Liivataigen:
Nisujahu 1, 0 kg = 0, 4 kg
Margariin 0, 7 kg = 0, 28 kg
Muna 2 tk/ 0, 096 kg = 0, 8 tk ehk 1 tk
Suhkur 0, 45 kg = 0, 18 kg
Küpsetuspulber 0, 005 kg = 0, 002 kg
Täidis:
Frio 0, 39 kg = 0, 156 kg
Vesi (külm) 0, 975 kg = 0, 39 kg
Kaunistus:
Puuviljad (hakitud) 1, 0 kg = 0, 4 kg
Viimistlus:
Claro 0, 058 kg = 0, 023 kg
Vesi 0, 812 kg = 0, 33 kg
Suhkur 0, 02 kg = 0, 008 kg
Töö käik:
Kõigepealt valmistasin liivataigna: kaalusin kõik toorained ühte katlasse ja asetasin masinaga segama. Kui toorained on kenasti omavahel segunenud ühtlaseks massiks, mässisin saadud taigna ilusti kile sisse ja viisin mõneks ajaks külmkappi seisma.Seejärel pesime, puhastasime ning lõikusime ära puuviljad. Võtsime külmikust puhanud taigna ja alustasime korvikeste tegemisega, kattes vormid liivataignaga. Enne ahju panekut tegime põhjadesse kahvliga augud ning seejärel viisime ahju küpsema temperatuuril 200 kraadi, 5- 8 minutit.
Valmistasime claro: segasime vispliga läbi claropulbri, suhkru, vee ja asetasin pliidile kuni segu läheb õrnalt keema (kuni hakkasid tekkima väiksed mullid) ning seejärel eemaldasin segu pliidilt. Ahjust tulnud küpsetusplaadid asetasime lauale jahtuma, ootasime millal korvid on jahtunud ning seejärel võisime hakata neid lauale ümber/välja kopsima.Valmistasime keedukreemi ehk siis segasime vispliga kiiresti läbi külma vee ja friopulbri, mille asetasime sakilise tülleotsikuga pritskotti.Lõpetuseks pritsisime kreemi korvikestesse ja puistasime peale apelsini-viinamarja tükke mille katsime üle claroga või želeega.
Pildid:
Kokkuvõte:
Toode oli lihtsalt teha ja väljanägemine on imearmas ning hõrgutav.
Комментариев нет:
Отправить комментарий