KÜPSIS NÖÖP
Retsept:
Kogus 5 kg = 1 kg- le
Taigen:
Nisujahu 2, 75 kg = 0, 55 kg
Suhkur 2, 7 kg = 0, 54 kg
Muna 52 tk / 2, 73 kg = 10, 4 tk / 0, 546 kg
Töö käik:
Taigna tegime kõige tavalisema/ klassikalisema külma menetluse meetodil.
Milleks oli siis munavalge vahustada koos suhkruga, lisada juurde munakollane mille oled eelnevalt kokku seganud vähese koguse munavalge vahuga. Seejärel lisada juurde ka sõelutud jahu, mille segamine peab käima kiirelt kuid korralikult (käsitsi).
Taigna asetasime ümara otsaga pritskottidesse ning pritsisime väiksed täpikesed küpsetusplaadile, mille asetasime seejärel ahju küpsema temperatuuril 200 kraadi ja 4 minutit..
Pildid:
Retsept:
Kogus 5 kg = 1 kg- le
Taigen:
Nisujahu 2, 75 kg = 0, 55 kg
Suhkur 2, 7 kg = 0, 54 kg
Muna 52 tk / 2, 73 kg = 10, 4 tk / 0, 546 kg
Töö käik:
Taigna tegime kõige tavalisema/ klassikalisema külma menetluse meetodil.
Milleks oli siis munavalge vahustada koos suhkruga, lisada juurde munakollane mille oled eelnevalt kokku seganud vähese koguse munavalge vahuga. Seejärel lisada juurde ka sõelutud jahu, mille segamine peab käima kiirelt kuid korralikult (käsitsi).
Taigna asetasime ümara otsaga pritskottidesse ning pritsisime väiksed täpikesed küpsetusplaadile, mille asetasime seejärel ahju küpsema temperatuuril 200 kraadi ja 4 minutit..
Pildid:
Kokkuvõte:
Taigen tuli väga hea. Küpsist teha polnud raske (ei ole probleeme). Tooted ei kõrbenud ära. Hea maitse.
Комментариев нет:
Отправить комментарий