среда, 5 ноября 2014 г.

MOORAPEA TOORJUUSTUKREEMIGA

Retsept:

Kogus 100 tk = 20- le

Taigen:
Nisujahu 1, 0 kg = 0, 2 kg
Muna 1, 75 kg / 35 tk = 0, 35 kg / 7 tk
Suhkur 0, 84 kg = 0, 168 kg


Immutussiirup:
Suhkur 0, 5 kg = 0, 1 kg
Vesi 0, 6 kg = 0, 12 kg


Toorjuustukreem:
Creme 0, 7 kg = 0, 14 kg
Toorjuust 1, 4 kg = 0, 28kg
Tuhksuhkur 0, 4 kg = 0, 08 kg
Vaniliin 0, 01 kg = 0, 002 kg, meie panime vaniljesuhkrut selle asemel 20 grammi.



Viimistlus:
Tume šokolaadiglasuur 0, 8 kg = 0, 16 kg
Toiduõli 0, 12 kg = 0, 024 kg



Töö käik:

Moorapead tegime õigel bušee viisil, s.t munavalge vahustasime 1/3 suhkruga ja munakollase vahustasime 2/3 suhkruga, seejärel lisasime mõlemad kokku ja segasime. Kui mass oli ühtlaselt segunenud, lisasime juurde ka sõelutud jahu ning segasime uuesti omavahel läbi.Valmis taigna asetasime pritskottidesse ning pritsisime taaskord ümmargused pooltooted( bušee ), mis läksid koheselt ahju temperatuuril 200 kraadi ja 8 minutit. Immutussiirup: Suhkrust ja veest keetsime siirupi ja hiljem jahutasime külmavee vannis 20 kraadini. Jahtunud bušeed immutatakse. Toorjuustukreem: Vahustasime(käsitsi) kokku Creme, tuhksuhkru ja vaniljesuhkru valkjaks massiks umbes 30 minutit ning lõpus lisasime juurde viimasena ka toorjuustu. Kui toorjuust on lisatud siis ei tohi kaua segada, kreem võib minna vesiseks.

Pildid:



Kokkuvõte:

Jäin toodetega rahule, kõik läks ilusti. Ei ole midagi rasket polnud nende valmistamisel. Toode ei ole väga magus( sest oli toorjuustukreemiga) vaid sisaldas mõnusat kergelt hapukat maitset. Ja see mule meldis rohkem kui võikreemiga:)

Комментариев нет:

Отправить комментарий