воскресенье, 27 апреля 2014 г.

"JUUSTUSARVEKE":
Retsept 100 tükki jaoks:
Taigen:
Nisujahu 550 - 4 kg
Pärm - 0,2 kg
Suhkur - 0,27 kg
Muna - 0,83 kg
Margariin - 0,14 kg
Sool - 0,04 kg
Balt-format - 0,03 kg
Vesi - 1,3 l
Vormimine:
Kihistusmargariin - 1,34 kg
Nisujahu 550 - 0,4 kg
Juust - 0,140
Viimistlus:
Muna - 0,16 kg
Juust - 0,04 kg
Kirjeldus:
tuli välja mul väga hoolikas pooltoode. Ühel sarvekesel oli natukene pikem ots liialt venitatud.
Tehnoloogiline skeem:

Pildid:
Picture

Analüüs: kõik oli tehtud täpselt retsepti ja tegemistehnoloogia järgi. See ots, mis tuli välja liialt venitatud võiks üldse mitte venitada.
KOKKUVÕTE: võib teha täpselt retsepti ja tegemistehnoloogia järgi. Pikemad otsad parem mitte venitada. Venitada võib lühemad otsad sümmeetria saamiseks.

Комментариев нет:

Отправить комментарий