"JUUSTUSARVEKE":
Retsept 100 tükki jaoks:
Taigen:
Nisujahu 550 - 4 kg
Pärm - 0,2 kg
Suhkur - 0,27 kg
Muna - 0,83 kg
Margariin - 0,14 kg
Sool - 0,04 kg
Balt-format - 0,03 kg
Vesi - 1,3 l
Vormimine:
Kihistusmargariin - 1,34 kg
Nisujahu 550 - 0,4 kg
Juust - 0,140
Viimistlus:
Muna - 0,16 kg
Juust - 0,04 kg
Kirjeldus:
tuli välja mul väga hoolikas pooltoode. Ühel sarvekesel oli natukene pikem ots liialt venitatud.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
![Picture](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_u6KF8bMmQwkeqQryt5PccgSB5e6bJI6gW88whaU_9dvLBvxbzIAakhvQEBgY-ceLWWik-63HlT_do0m3JXBMpvBMVhQ0JrG3yoXVCqxOoKvfRbxSPxAJTNZJ-q8jO2sH20r9xyHA=s0-d)
Analüüs: kõik oli tehtud täpselt retsepti ja tegemistehnoloogia järgi. See ots, mis tuli välja liialt venitatud võiks üldse mitte venitada.
KOKKUVÕTE: võib teha täpselt retsepti ja tegemistehnoloogia järgi. Pikemad otsad parem mitte venitada. Venitada võib lühemad otsad sümmeetria saamiseks.
Retsept 100 tükki jaoks:
Taigen:
Nisujahu 550 - 4 kg
Pärm - 0,2 kg
Suhkur - 0,27 kg
Muna - 0,83 kg
Margariin - 0,14 kg
Sool - 0,04 kg
Balt-format - 0,03 kg
Vesi - 1,3 l
Vormimine:
Kihistusmargariin - 1,34 kg
Nisujahu 550 - 0,4 kg
Juust - 0,140
Viimistlus:
Muna - 0,16 kg
Juust - 0,04 kg
Kirjeldus:
tuli välja mul väga hoolikas pooltoode. Ühel sarvekesel oli natukene pikem ots liialt venitatud.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: kõik oli tehtud täpselt retsepti ja tegemistehnoloogia järgi. See ots, mis tuli välja liialt venitatud võiks üldse mitte venitada.
KOKKUVÕTE: võib teha täpselt retsepti ja tegemistehnoloogia järgi. Pikemad otsad parem mitte venitada. Venitada võib lühemad otsad sümmeetria saamiseks.
Комментариев нет:
Отправить комментарий