"RUKKITÄISTERALEIB RUKKITERADEGA":
Retsept 2 tk saamiseks:
Taigen:
Uniferm Roggenpaste (rukkiidud juuretises rukkitäisteraleiba valmistamiseks) - 0,5 kg
Päevalilleseemned - 0,125 kg
Uni-Aktiva (pärm) - 0,025 kg
Rukkitäisterajahu - 0,3 kg
Vesi - 0,35 l
Kate:
Rukkikroovjahu (peen) - 0,015 kg
Kirjeldus:
leiba tegime ühes silikooni vormis. Leib tuli välja ilma koorikuta ja rebenes. Maitse/lõhna järgi oli vaid hea ja maitsev.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: kõik oli tehtud retsepti järgi täpselt - ainult oli valinud ebaõige vorm leiba küpsetamiseks: oli vaja küpsetada kindlast metallist vormis hästi õlitatud, väiksema mahuga.
KOKKUVÕTE: võib teha retsepti järgi, vaid on vaja valida õige, õlitatud metallivorm.
Retsept 2 tk saamiseks:
Taigen:
Uniferm Roggenpaste (rukkiidud juuretises rukkitäisteraleiba valmistamiseks) - 0,5 kg
Päevalilleseemned - 0,125 kg
Uni-Aktiva (pärm) - 0,025 kg
Rukkitäisterajahu - 0,3 kg
Vesi - 0,35 l
Kate:
Rukkikroovjahu (peen) - 0,015 kg
Kirjeldus:
leiba tegime ühes silikooni vormis. Leib tuli välja ilma koorikuta ja rebenes. Maitse/lõhna järgi oli vaid hea ja maitsev.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: kõik oli tehtud retsepti järgi täpselt - ainult oli valinud ebaõige vorm leiba küpsetamiseks: oli vaja küpsetada kindlast metallist vormis hästi õlitatud, väiksema mahuga.
KOKKUVÕTE: võib teha retsepti järgi, vaid on vaja valida õige, õlitatud metallivorm.
Комментариев нет:
Отправить комментарий