SEFIIRIKORV KEEDISEGA:
Retsept 25 tükki jaoks:
Retsept 25 tükki jaoks:
Tooraine
|
Taigen
|
Vormimiseks
|
Viimistlus ja küpsetamine
|
Kokku
|
nisujahu
|
0,275 kg
|
0,0375 kg
| ||
suhkur
|
0,1125 kg
|
0,4625 kg
| ||
muna
|
0,024 kg
| |||
küps.pulber
|
0,00125 kg
| |||
margariin
|
0,175 kg
| |||
toiduõli
|
0,0125 l
| |||
keedis
|
0,35 kg
| |||
munavalge
|
0,216 kg
| |||
sidrunihape
|
0,00625 kg
| |||
vesi
|
0,2 l
| |||
Kokku
|
Kirjeldus: toode tuli välja väga ilus.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs:
Oli natuke raske taignat vormi pressida. Oli natuke hirm esimene kord sefiirikreemi teha. Ja mitu korda tuli ümber teha sefiirikreemi pritsimist sest, et tuli välja tihti liiga väikene toode
KOKKUVÕTE: teen täpselt retsepti järgi. Taigna vormi pressimisel püüame alla õhku mitte jääda ja teeme ääred.
Valmistame sefiiritäidist: munavalge vahustatakse tugevaks vahuks + sidrunhape. Suhkrust ja veest keedetakse siirupit 125-1300C-ni. Siirupi konditsiooni võib kontrollida siirupitilgaga: kui tilgata siirupi külmasse veesse siis valminud siirupi puhul see tilk ei lahjenda. Vahustamist jätkates, lisatakse peene joana kuum suhkrusiirup.
Комментариев нет:
Отправить комментарий