суббота, 26 апреля 2014 г.

SEFIIRIKORV KEEDISEGA:
Retsept 25 tükki jaoks:


Tooraine
Taigen
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu
0,275 kg
     0,0375 kg


suhkur
0,1125 kg
0,4625 kg


muna
0,024 kg



küps.pulber
0,00125 kg



margariin
0,175 kg



toiduõli


0,0125 l

keedis

             0,35 kg


munavalge
0,216 kg


sidrunihape

0,00625 kg


vesi

0,2 l















































Kokku





Kirjeldus: toode tuli välja väga ilus.
Tehnoloogiline skeem: 
Pildid:





Analüüs: 


Oli natuke raske taignat vormi pressida. Oli natuke hirm esimene kord sefiirikreemi teha. Ja mitu korda tuli ümber teha sefiirikreemi pritsimist sest, et tuli välja tihti liiga väikene toode


KOKKUVÕTE: teen täpselt retsepti järgi. Taigna vormi pressimisel püüame alla õhku mitte jääda ja teeme ääred.


Valmistame sefiiritäidist: munavalge vahustatakse tugevaks vahuks + sidrunhape. Suhkrust ja veest keedetakse siirupit 125-1300C-ni. Siirupi konditsiooni võib kontrollida siirupitilgaga: kui tilgata siirupi külmasse veesse siis valminud siirupi puhul see tilk ei lahjenda.  Vahustamist jätkates, lisatakse peene joana kuum suhkrusiirup.

Комментариев нет:

Отправить комментарий