"KÜPSIS HAPPY FACE", mille retsepti ja tegemistehnoloogiat meile ei andnud - andi vaid ainult valmis taigen ja meie selle rullitasime, vormitasime, kaunistasime. Järgmisel päeval meie nägime neid küpsiseid juba küpsetanud vormis.
Kirjeldus:
Taigen on natuke pehme, vaid siiski on kergesti töödeldav. Küpsenud vormis kaunistus näeb välja korralikult ja huvitav, ilus. Vaid mõned küpsised küpsenud vormis tulid välja liiga tumedad- natuke kõrbenud. Maitse on, minu arvates, igav - lõhn on vaid natuke parem.
Pildid:
Analüüs: maitse parandamiseks ma katsuksin lisada kuigi osaliselt võid - see kohe parandaks lõhna ka. Kõrbemise kõrvaldamiseks ma ei paneks terve plaati küpsist: ma jätaks esimene ja teine rida täitmata. Sest, et temperatuuri alandamine rikuks küpsenud taigna kvaliteeti.
KOKKUVÕTE: praegune eksperimentaalse küpsise taigna retsept pole huvitav ja nõuab parandust konkurentsi võimelise tekkemiseks.
Kirjeldus:
Taigen on natuke pehme, vaid siiski on kergesti töödeldav. Küpsenud vormis kaunistus näeb välja korralikult ja huvitav, ilus. Vaid mõned küpsised küpsenud vormis tulid välja liiga tumedad- natuke kõrbenud. Maitse on, minu arvates, igav - lõhn on vaid natuke parem.
Pildid:
Analüüs: maitse parandamiseks ma katsuksin lisada kuigi osaliselt võid - see kohe parandaks lõhna ka. Kõrbemise kõrvaldamiseks ma ei paneks terve plaati küpsist: ma jätaks esimene ja teine rida täitmata. Sest, et temperatuuri alandamine rikuks küpsenud taigna kvaliteeti.
KOKKUVÕTE: praegune eksperimentaalse küpsise taigna retsept pole huvitav ja nõuab parandust konkurentsi võimelise tekkemiseks.
Комментариев нет:
Отправить комментарий