TARTU KEEDISE SAI:
Retsept 22 tükki jaoks:
Pildid:
Retsept 22 tükki jaoks:
Tooraine
|
Taigen
|
Vormimiseks
|
Viimistlus ja küpsetamine
|
Kokku
|
nisujahu 550
|
0,814 kg
|
0,066 kg
| ||
presspärm
|
0,033 kg
| |||
suhkur
|
0,0792 kg
| |||
margariin
|
0,11 kg
|
0,11 kg
| ||
muna
|
0,088 kg
|
0,033 kg
| ||
sool
|
0,011 kg
| |||
Balt-format
|
0,0088 kg
| |||
Vesi 0,33l
| ||||
keedis
|
0,374 kg
| |||
tuhksuhkur
|
0,088 kg
| |||
Kokku
|
Kirjeldus: Toode tuli välja ilus, vaid natukene erineva suurusega. Lõhnab väga hästi. On maitsev.
Tehnoloogiline skeem:
Analüüs: Kui nad tulid välja erineva suurusega - siis oli viga taigna segamisel või käärimisel või kihistamisel. Mul isiklikult polnud viga-mul tuli välja ilusalt.
KOKKUVÕTE: hea toode saamiseks on piisavalt teha ülaltoodud retsepti ja tehnoloogia järgi. Hoolikalt kihistada-rullitada.
Комментариев нет:
Отправить комментарий