воскресенье, 27 апреля 2014 г.

TARTU KEEDISE SAI:
Retsept 22 tükki jaoks:


Tooraine
Taigen
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu 550
0,814 kg
0,066 kg


presspärm
0,033 kg



suhkur
0,0792 kg



margariin
0,11 kg
0,11 kg


muna
0,088 kg

0,033 kg

sool
0,011 kg



Balt-format
0,0088 kg



Vesi                        0,33l



keedis

0,374 kg


tuhksuhkur


0,088 kg















Kokku





 Kirjeldus: Toode tuli välja ilus, vaid natukene erineva suurusega. Lõhnab väga hästi. On maitsev. 
Tehnoloogiline skeem:

Pildid:



Analüüs: Kui nad tulid välja erineva suurusega - siis oli viga taigna segamisel või käärimisel või kihistamisel. Mul isiklikult polnud viga-mul tuli välja ilusalt. 
KOKKUVÕTE:  hea toode saamiseks on piisavalt teha ülaltoodud retsepti ja tehnoloogia järgi. Hoolikalt kihistada-rullitada.

Комментариев нет:

Отправить комментарий