суббота, 26 апреля 2014 г.

KAERA-ROSINA KÜPSIS:
Retsept 10 kg jaoks:


Tooraine
Taigen
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu k/s
3,4 kg
0,2 kg


suhkur
1,3 kg



fariinsuhkur
1,3 kg



margariin
2,4 kg



muna
1,1 kg/22 tk

0,1 kg/2 tk

sool
0,07 kg



küps. pulber
0,03 kg



Kaneel                   0,02 kg



kaerahelbed
1,2 kg

0,3 kg

rosinad
1,4 kg
















































Kokku





Kirjeldus: Toode tuli välja väga korralik ja ilus. Lõhnab hästi. On maitsev. 
Tehnoloogiline skeem: 

Pildid:


Analüüs: taigen seisas hästi palju külmkappis sest, et tuli välja ideaalselt pärast küpsetamist. 
KOKKUVÕTE: kvaliteetse toode saamiseks on piisavalt teha seda täpselt retsepti ja tehnoloogia järgi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий