KAERA-ROSINA KÜPSIS:
Retsept 10 kg jaoks:
Pildid:
Retsept 10 kg jaoks:
Tooraine
|
Taigen
|
Vormimiseks
|
Viimistlus ja küpsetamine
|
Kokku
|
nisujahu k/s
|
3,4 kg
|
0,2 kg
| ||
suhkur
|
1,3 kg
| |||
fariinsuhkur
|
1,3 kg
| |||
margariin
|
2,4 kg
| |||
muna
|
1,1 kg/22 tk
|
0,1 kg/2 tk
| ||
sool
|
0,07 kg
| |||
küps. pulber
|
0,03 kg
| |||
Kaneel 0,02 kg
| ||||
kaerahelbed
|
1,2 kg
|
0,3 kg
| ||
rosinad
|
1,4 kg
| |||
Kokku
|
Kirjeldus: Toode tuli välja väga korralik ja ilus. Lõhnab hästi. On maitsev.
Tehnoloogiline skeem:
Analüüs: taigen seisas hästi palju külmkappis sest, et tuli välja ideaalselt pärast küpsetamist.
KOKKUVÕTE: kvaliteetse toode saamiseks on piisavalt teha seda täpselt retsepti ja tehnoloogia järgi.
Комментариев нет:
Отправить комментарий