суббота, 26 апреля 2014 г.

SOTSNIK:
Retsept 50 tk jaoks:


Tooraine
Taigen
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu 550
1,5 kg
0,15 ja 0,2 kg


suhkur
0,85 kg
             0,2 kg


margariin
0,35 kg
             0,1 kg


küps.pulber
0,035 kg



hapukoor
0,45 kg



muna
0,14 kg
              0,1 kg
0,1 kg

kohupiim

              1 kg


Toiduõli                

0,025 kg

mooniseemned


~0,1 kg



















































Kokku





Kirjeldus: tuli välja imeilus ja ideaalne toode. Suurepärase lõhna ja maitsega.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: on väga lihtne retsept. Oli raske ainult lehekesi teha ja neid ringi panna.
KOKKUVÕTE: töö oli tehtud õigesti ja täpselt retsepti ja tehnoloogia järgi. Vaid võtab palju aega võrreldes sellega, et retsept oli väga lihtn

Комментариев нет:

Отправить комментарий