воскресенье, 27 апреля 2014 г.

SOKOLAADIKÜPSIS:
Retsept 1 kg jaoks:

Tooraine
Taigen
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu 550
0,66 kg
0,03 kg


margariin
0,44 kg



suhkur
0,22 kg



šokolaad
0,0875 kg



muna
0,075 kg



küps. pulber
0,0044 kg



toiduõli


0,005 kg




























































Kokku





 Kirjeldus: toode tuleb välja ilus, vaid ei olnud eriti maitsev. Lõhn oli huvitav.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: Rullita oli raske sokolaadi liiga suurte tükke tõttu. Ja oli natuke raske teha vajalike suurusega rombe. Külmkappis taigen oli hästi palju seisnud ja see eest oli hästi ahjus küpsetanud.  
KOKKUVÕTE: hea toode saamiseks on vaja taignat piisavalt külmkappis hoida ja on vaja sokolaadi hästi väikeseks tükeldada.

Комментариев нет:

Отправить комментарий