SOKOLAADIKÜPSIS:
Retsept 1 kg jaoks:
Retsept 1 kg jaoks:
Tooraine
|
Taigen
|
Vormimiseks
|
Viimistlus ja küpsetamine
|
Kokku
|
nisujahu 550
|
0,66 kg
|
0,03 kg
| ||
margariin
|
0,44 kg
| |||
suhkur
|
0,22 kg
| |||
šokolaad
|
0,0875 kg
| |||
muna
|
0,075 kg
| |||
küps. pulber
|
0,0044 kg
| |||
toiduõli
|
0,005 kg
| |||
Kokku
|
Kirjeldus: toode tuleb välja ilus, vaid ei olnud eriti maitsev. Lõhn oli huvitav.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: Rullita oli raske sokolaadi liiga suurte tükke tõttu. Ja oli natuke raske teha vajalike suurusega rombe. Külmkappis taigen oli hästi palju seisnud ja see eest oli hästi ahjus küpsetanud.
KOKKUVÕTE: hea toode saamiseks on vaja taignat piisavalt külmkappis hoida ja on vaja sokolaadi hästi väikeseks tükeldada.
Комментариев нет:
Отправить комментарий