воскресенье, 27 апреля 2014 г.

LEHE-LIIVA KRINGEL:
Retsept 20 tükki jaoks: 

Tooraine
Taigen1
Taigen2
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu 550
0,4 kg
0,19 kg
0,05 kg


sool
0,006 kg




sidrunhape
0,0007 kg




vesi
0,2 l


0,018 l

suhkur

0,06 kg



margariin

0,106 kg



muna

0,048 kg



küps. pulber

0,001 kg



kih. margariin


0,3 kg


tuhksuhkur



0,3 kg























































Kokku






Kirjeldus: tuli välja ideaalselt nii maitse, lõhna kui ka väljanägemise järgi.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid: 











Analüüs: kõik oli tehtud õigesti ja täpselt retsepti ja tehnoloogia järgi. 
KOKKUVÕTE: retsept ja tehnoloogia on täpsed, mida peab jälgima.

Комментариев нет:

Отправить комментарий