LEHE-LIIVA KRINGEL:
Retsept 20 tükki jaoks:
Retsept 20 tükki jaoks:
Tooraine
|
Taigen1
|
Taigen2
|
Vormimiseks
|
Viimistlus ja küpsetamine
|
Kokku
|
nisujahu 550
|
0,4 kg
|
0,19 kg
|
0,05 kg
| ||
sool
|
0,006 kg
| ||||
sidrunhape
|
0,0007 kg
| ||||
vesi
|
0,2 l
|
0,018 l
| |||
suhkur
|
0,06 kg
| ||||
margariin
|
0,106 kg
| ||||
muna
|
0,048 kg
| ||||
küps. pulber
|
0,001 kg
| ||||
kih. margariin
|
0,3 kg
| ||||
tuhksuhkur
|
0,3 kg
| ||||
Kokku
|
Kirjeldus: tuli välja ideaalselt nii maitse, lõhna kui ka väljanägemise järgi.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: kõik oli tehtud õigesti ja täpselt retsepti ja tehnoloogia järgi.
KOKKUVÕTE: retsept ja tehnoloogia on täpsed, mida peab jälgima.
Комментариев нет:
Отправить комментарий