"SOOLAPULK" KÜPSIS:
Retsept 0,5 kg jaoks:
Analüüs: oli viga joonlaua kasutamisel ja toode tuli välja erineva suurusega. Taigen seisas külmkappis piisavalt ja see eest hästi küpsetasime seda ja toode tuli välja ilus ja õige: paksem ja krobelisem.
Retsept 0,5 kg jaoks:
Tooraine
|
Taigen
|
Vormimiseks
|
Viimistlus ja küpsetamine
|
Kokku
|
nisujahu 550
|
0,36 kg
|
0,015 kg
| ||
suhkur
|
0,025 kg
| |||
muna
|
0,0125 kg
|
0,0085 kg
| ||
margariin
|
0,21 kg
| |||
köömned
|
0,008 kg
| |||
sool
|
0,01 kg
| |||
vesi
|
0,085 l
| |||
Kokku
|
Kirjeldus: Toode tuli välja ilus. Lõhnab väga hästi. On väga maitsev.Vaid on ebaõige ja erineva suurusega.
Tehnoloogiline skeem:
Pildid:
Analüüs: oli viga joonlaua kasutamisel ja toode tuli välja erineva suurusega. Taigen seisas külmkappis piisavalt ja see eest hästi küpsetasime seda ja toode tuli välja ilus ja õige: paksem ja krobelisem.
KOKKUVÕTE: Hea toode saamiseks on tähtis taigna õiges järjekorras segada, piisavalt külmkappis hoida ja õige suurusega lõigata.
Комментариев нет:
Отправить комментарий