воскресенье, 27 апреля 2014 г.

"SOOLAPULK" KÜPSIS:
Retsept 0,5 kg jaoks:


Tooraine
Taigen
Vormimiseks
Viimistlus ja küpsetamine
Kokku
nisujahu 550
0,36 kg
0,015 kg


suhkur
0,025 kg



muna
0,0125 kg

0,0085 kg

margariin
0,21 kg



köömned
0,008 kg



sool
0,01 kg



vesi
0,085 l






























































Kokku






 Kirjeldus: Toode tuli välja ilus.  Lõhnab väga hästi. On väga maitsev.Vaid on ebaõige ja erineva suurusega. 
Tehnoloogiline skeem: 
 Pildid:





Analüüs: oli viga joonlaua kasutamisel ja toode tuli välja erineva suurusega. Taigen seisas külmkappis piisavalt ja see eest hästi küpsetasime seda ja toode tuli välja ilus ja õige: paksem ja krobelisem. 

KOKKUVÕTE: Hea toode saamiseks on tähtis taigna õiges järjekorras segada, piisavalt külmkappis hoida ja õige suurusega lõigata.

Комментариев нет:

Отправить комментарий