воскресенье, 27 апреля 2014 г.

"PURUKOOK KEEDISEGA":
Retsept 12 tükki saamiseks:
Taigen:
Nisujahu - 0,456 kg
Presspärm - 0,0096 kg
Muna - 0,024 kg
Suhkur - 0,036 kg
Margariin - 0,03 kg
Sool - 0,0036 kg
Vesi - 0,204 l
Vormimine:
Keedis - 0,18 kg
Viimistlus:
Tuhksuhkur - 0,012 kg
Purupuiste:
Nisujahu - 0,3 kg
Suhkur - 0,2604 kg
Margariin - 0,2604 kg
Kirjeldus:
tuli välja ilus ja korralikult, vaid kaunistus tuli välja natuke ühekülgne. Maitse ja lõhna järgi tuli välja hästi.  Maitsev taigen, keedis - ja natuke kõrbenud kaunistus andi huvitava, natuke pekantse kõrvalmaitse. Täitmisel me lihtsalt määrisime keedist toote pealispinnale. Purupuistet polnud - me kaunistasime taignast vormidega lõigatud objektidega ja võrega. Tuhksuhkrut me viimistlemiseks ei kasutanud: kasutasime toiduvärve, zelee, ja erinevaid magusaid puisteid.
Tehnoloogiline skeem:

Pildid:












Analüüs: taigen oli kohati natuke paisunud küpsenud vormis - selle vältimiseks oli vaja teha augud taignas. Kaunistuseks oli vaja lisada rohkem mitmekülgset käsitööd. Zelee tegi kompositsiooni ilusam ja silma enam pealetorkivam. Ka zelee tõttu ei kuiva toode nii kiiresti ja kauem on pehme. Toiduvärve on parem kasutada enne zeleet või siis üldse mitte kasutada. 
KOKKUVÕTE: toode ja retsept on huvitavad.  Ja tehnoloogia kohta: on vaja taignasse teha kindlasti auke. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий